Adatvédelmi irányelveink

Szerzői jogok
A dcsoft.hu oldal teljes terjedelmében a honlap/portál munkatársainak szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható információk, adatok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatóak ki. Az oldal, vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel– és átdolgozása, más weboldalon való megjelenítése, kereskedelmi forgalomba hozatala szigorúan tilos.
A portálon és az ahhoz tartozó hivatalos facebook oldalon található fotók, képek, videók is az oldal üzemeltetőjének tulajdona, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából menthetők el és nyomtathatók ki. Az oldalon található fotók, képek másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel– és átdolgozása, más weboldalon való megjelenítése, kereskedelmi fogalomba hozatala szigorúan tilos.
A portál blogján megjelenő és olvasható véleményekért és hozzászólásokért a működtető semmilyen nemű felelősséget nem vállal. A tartalomért kizárólag az azt elhelyező személy viseli az abból adódó esetleges következményeket, az abból fakadó vagyoni és nem vagyoni károk megtérítésének kötelezettségét.
Adatvédelem
A dcsoft.hu elkötelezett az ügyfelei bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A honlap/portál meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött.
A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. A felhasználót a regisztráció során arra kérjük, hogy részünkre olyan információkat adjon meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. Egyes adatok (pl. e-mail cím) megadása kötelező, míg más adatok (pl. teljes név) megadása a regisztrációnak nem előfeltétele. A dcsoft.hu nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek.
A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – a felhasználó kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé.
Felelősség
Az oldal tulajdonosai nem vállalnak felelősséget a honlap/portál használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.
A felhasználók merevlemezére automatikusan elhelyezhető információk
Amikor Ön az internet oldalakat megtekinti, bizonyos információkat tárolhatunk a számítógépén. Ez az információ az egyedi azonosító program, úgynevezett "Cookie", vagy egyéb hasonló fájl formátumát ölti fel, és többféleképpen is segítségünkre lehet. Az egyedi azonosítók például lehetővé teszik, hogy egy website-ot vagy hirdetést a felhasználók érdeklődéséhez és preferenciáihoz igazítsunk. A legtöbb internetes böngésző lehetőséget ad az egyedi azonosító merevlemezről történő törlésére, blokkolására, vagy figyelmeztető üzenet megjelenítésére a tárolása előtt. Ezekről a funkciókról további információt a böngésző leírásában vagy súgójában találhat. Bizonyos esetekben nem személyre szóló információkat is gyűjthetünk a felhasználókkal kapcsolatban. Ilyen típusú információk lehetnek többek között a használt internetes böngésző típusa, a használt számítógépes operációs rendszer típusa, és a website domain neve, ahonnan internet oldalunkra vagy hirdetésünkre lépett.
Felhasználási feltételeink
A honlapon és az ahhoz tartozó hivatalos facebook oldalon található anyagokat kizárólag a dcsoft.hu weboldal tulajdonosának és üzemeltetőjének engedélyével lehet módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló célzattal felhasználni.
A honlap és az ahhoz tartozó hivatalos facebook oldal használatakor a használó elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag a dcsoft.hu weboldal tulajdonosának és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik.
Hirdetések közzétételekor a dcsoft.hu üzemeltetői figyelembe veszik és alkalmazzák az érvényes törvényi előírásokat, továbbá a reklámpiacon kialakult gyakorlatot.
Árak és dokumentumok
A tartalom a publikáció időpontjában lesz pontos. Kérjük, keresse meg az oldal üzemeltetőjét a változtatásokkal kapcsolatos információkért. Minden adat az Ön tájékoztatását szolgálja, és nem vállalható felelősség az adatok pontosságáért, hitelességéért. A nyomtatott színek eltérhetnek az eredeti színektől. A bemutatott opcionális termékek, kiegészítők még felár ellenében sem biztos, hogy megvásárolhatóak. Vásárlás előtt keresse fel az oldal üzemeltetőjét a pontos elérhetőségekkel kapcsolatban.
Hírlevél kezelés
Hírlevélről bármikor leiratkozhat az info@dcsoft.hu címre küldött e-mail-ben! A dcsoft.hu tehát az Önre vonatkozó információkat jelenleg és a jövőben marketing célból tárolja, beleértve a telemarketinget, piackutatást és az értékesítési adatok nyomon követését.