Egyéni és csoportos képzések

Dihen Csaba

Kezdőknek és profiknak

Dihen Csaba, a vezető tanár, 25 év oktatási tapasztalattal rendelkezik. Országszerte oktat, tanfolyamokat vezet. Felsorolni is nehéz, hogy mi mindent tanított már, több mint 9000 diáknak. Többek közt tanított gyerekeket fotózni, felnőtteket ECDL tanfolyamokon, nyugdíjasokat internet használatra.

Informatikai képzések

Az informatikai képzések valamennyi modulját oktatjuk az alapoktól, emelt szintig, mind egyéni, mind csoportos formában. Oktatunk informatikai alapismeretet, szövegszerkesztést, táblázatkezelést, prezentációkészítést, adatbáziskezelést, biztonságos elektronikus ügyintézést, képszerkesztést.

Lightroom, Photoshop

A vezető tanárunk gyermekkora óta fotózik, így az informatikai képzések mellett 15 éve elindította a fotósok oktatását is. A fotóival és a fotós képzéseivel már külföldön is találkozhatnak.
A fotós oktatásról bővebben a fotos-oktatas.hu oldalon tájékozódhat.

Miért minket válasszon?

 • Egyéni képzés, személyre szabva

  Ön dönti el, hogy mit szeretne tanulni, nem kell hetekig szövegszerkesztést tanulnia, ha a táblázatkezelés érdekli.

 • Rugalmas időbeosztás

  Az oktatás akkor történik, amikor Ön szeretné. Ebédidő után nem kell azonnal visszamennie dolgozni, szeretne 13 órától kezdeni? Nem probléma.

 • Egyéni tempóban haladhat

  Az egyik héten csak egyszer tud jönni, a következő héten háromszor? Ön dönti el ezt is, és azt is, hogy melyik napon mennyi tanórát igényel.

 • Nem kell előre kifizetnie az oktatást

  Az egyéni oktatásunk óradíjas. Így nem kell előre több tízezer, százezer forintot kifizetnie, alkalmanként történik a fizetés, a megtartott órák után.

 • Tervezhető költségek

  Óradíjunk 4.000 Ft / tanórától elérhető (a tanítási órák 45 percesek), ezért cserébe mi minden percben Önnel foglalkozunk. Csak Ön és az oktatója lesz a teremben.

 • Szolgáltatunk

  Figyelünk a diákokra. Tudjuk, hogy ki jön munkából, ki jön ebédidő után, ki jön messziről. Így üdítővel, kávéval, nassolnivalóval várunk mindenkit.

 • Tréningek

  Rendszeresen vezetünk cégek számára, Word, Excel, Powerpoint, Photoshop, internet használat tréningeket.

 • Rugalmasság

  Maximálisan alkalmazkodunk a különböző igényekhez. A tréningek oktatási anyagát a cégek, vállalatok kérései alapján állítjuk össze.

Használható tudást szerezhet

Az egyéni képzéseink során arról és annyit beszélünk, ahogy Ön szeretné. Nincs képzési program, amihez ragaszkodnunk kellene, ezt meghagyjuk a csoportok, tanfolyamok számára. Akkor mi biztosítja a minőséget, azt, hogy naprakész információkat adunk át? Az a legfőbb garancia, hogy nem kell előre fizetnie. Ha nem tudjuk bebizonyítani, hogy értünk ahhoz, amit oktatunk, és szeretünk oktatni, akkor Önnek nem kell fizetnie, és nem kell többet jönnie.

egyéni képzés
az Ön igényei szerint

Fontos tudni rólunk, hogy csoportos képzéseket, OKJ-s szakképesítést adó tanfolyamokat nem szervezünk. Alvállalkozóként oktatunk, vizsgáztatunk, előadásokat tartunk felnőttképzéssel foglalkozó cégeknek, de szervezéssel nem foglalkozunk. Természetesen vállalunk cégek, intézmények, önkormányzatok részére saját tematikájú, kis létszámú, csoportos oktatásokat, de ezen képzések során bizonyítványt nem állíthatunk ki.

kis létszámú, csoportos tréningek
cégeknek, vállalatoknak

Kérjen árajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Képzések felsőfokon

Photoshop oktatás

A Photoshop a fotók manipulálására szolgál, gyakran összekeverik a Lightroom programmal, amivel a fotók kidolgozását végezhetjük.
A Photoshop oktatás során megismeri többek között a fájlformátumokat, kijelölő eszközöket, korrekciós rétegeket, a területjavító eszközöket, a rétegek kezelését, a maszkok használatát, az intelligens objektumot szerkesztését. Megtanulja, hogyan lehet roncsolásmentesen szerkeszteni a fotókat.

Jelentkezzen most!
Sokat áldozunk könyvekre, oktató anyagokra

Minden évben finomítjuk az oktatási anyagainkat, tematikáinkat. Sajnos, vagy szerencsére, ezt mindenki döntse el maga, a programok fejlesztői újabb és újabb funkciókat építenek a szoftverekbe, így nekünk állandóan frissítenünk kell a tudásunkat. Abban hiszünk, hogy csak naprakész és biztos tudás birtokában maradhatunk hitelesek.
Amellett, hogy a meglévő képzési programjainkat frissítjük, új fejlesztésű szoftvereket is meg kell ismernünk, igény esetén azokhoz is kialakítjuk a tematikát, oktatási segédanyagokat.

Betanítjuk a webhelye használatát

Rendszerint olyan honlapokat készítünk, ahol a karbantartás, illetve a további kampányok kezelése is a mi feladatunk, így egy kézben marad az oldal, és az online marketing.
Időnként azonban előfordul, mert például a pályázatban további szolgáltatásokra nem kérhettek támogatást, hogy a megrendelőnek kell kezelnie a honlapja mögötti keretrendszert. Ilyen esetekben azt javasoljuk, hogy díjmentesen betanítjuk a rendszer használatát.
Természetesen ezt a szolgáltatásunkat azok a megrendelők vehetik igénybe, akik velünk készítetteték el a mobilbarát honlapjukat.

Prezentáció oktatási anyag
Powerpoint oktató anyag