honlapkészítés - keresőoptimalizálás

Honlapkészítés

Mobilbarát weboldalakat készítünk, melyek megfelelnek a Google, és a látogatók elvárásainak is. A reszponzív weboldalaink segítségével bemutathatja cégét, termékét, és vevőket szerezhet. A honlapját a vállalkozása részévé tesszük, beillesztjük a korábbi céges arculatba, marketingbe, vagy teljeskörűen újratervezzük.

Keresőoptimalizálás

A sikeres keresőoptimalizálás munkafolyamata összetett. Többek között elemeznünk, majd optimalizálnunk kell a weboldalát, fel kell mérnünk az ügyfelei igényeit, a konkurencia oldalait, módosítanunk kell az oldala tartalmát. A feladattól függően az első helyezések elérése 1-10 hónapig is tarthat.

Teljeskörű szolgáltatások

A honlapkészítés és a keresőoptimalizálás mellett mindenben számíthat ránk az online és offline megjelenésével kapcsolatban. Logót tervezünk, kialakítjuk az arculatot, közösségi média marketing kampányokat tervezünk, futtatunk. Utóbbiról bővebben a Marketing menüpont alatt olvashat.

Mindent megteszünk az Ön sikere érdekében

 • Modern weboldal

  Egyedi, modern, mobilbarát, keresőoptimalizált weboldalakat készítünk, melyek igény szerint bővíthetőek. Tesztelje az oldalát a Google mobilbarát tesztjén...

 • Kreatív megoldások

  Logót, arculatot tervezünk, online marketing kampányokat készítünk és kezelünk, tanácsokkal segítjük Önt.

 • Termék, rendezvény fotózás

  A termékek, alkalmazottak, rendezvények fotózását magas színvonalon végezzük, több mint 15 éves tapasztalattal, referenciával rendelkezünk.

 • Önnek csak döntenie kell

  A honlap tartalmának kialakítása nagyon fontos és időigényes része a honlapkészítésnek. Ha Ön nem szeretné ezzel tölteni az idejét, ránk bízhatja.

 • Felhasználóbarát design

  Átlátható, könnyen kezelhető, szép honlapot készítünk, hogy a látogatói könnyen és gyorsan megtalálják a keresett információt.

 • Nem hagyjuk magára

  Ön és a honlapja is biztonságban lesz, mert bármilyen hiba következzen is be esetlegesen, azonnal reagálunk rá.

 • Szaktanácsadás

  Óradíjunk 6.000 Ft / órától elérhető, ezért cserébe mi minden percben Önnel foglalkozunk. Csak Ön és a tanácsadója lesz a teremben.

A honlapját vonzóvá tesszük a látogatóknak

A honlapkészítés első lépéseként el kell döntenie, hogy mi a célja.
A cégének, a termékének, az üzletének, a szolgáltatásának a bemutatása ugyanúgy lehet cél, mint a közvetett értékesítés, kapcsolatfelvételre ösztönzés. Sokszor azért nem működik hatékonyan egy meglévő honlap, mert nem azt nyújtja, amire Önnek, a partnereinek, vevőinek szüksége van. Ilyen esetekben a több évtizedes tapasztalatunkkal segítünk abban, hogy jó irányba tereljük az újratervezett honlapját.

régi elavult honlapját
modern felhasználóbarát oldalra cseréljük

Ön hogyan vásárol az interneten? A legtöbb termék esetében rákeres a keresőben, elolvassa teszteket, hozzászólásokat? Ebben az esetben tudja, hogy a Google a legnagyobb kereső a világon, amely a releváns találatokat rangsorolva jeleníti meg a keresőben. Vagyis az emberek úgy használják a keresőt, hogy főként az első oldalon lévő találatokat olvassák el. Ugye Ön is így keres? Akkor ne elégedjen meg azzal, hogy az Ön honlapja a keresőben a negyvenötödik helyen áll, azt nem fogják elolvasni.

kérjen keresőoptimalizálást, hogy
a honlapja a keresőkben első oldalon legyen

Kérjen árajánlatot, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Honlapkészítés rejtett költségek nélkül

Tervezhető, egyszeri költséggel jár a weboldalkészítésünk

Önnel együtt dolgozunk a honlapja sikeréért. Ön felvázolja, hogy mit szeretne, mi finomítjuk a tervet, majd árajánlatot készítünk a szolgáltatások árairól, illetve határidőket adunk meg, melyekhez szigorúan tartjuk magunkat.
Számos szolgáltatást kínálunk, melyek között van óradíjas szolgáltatás, például az oktatás, van havidíjas szolgáltatásunk, például az online marketing kampányok, hirdetések kezelése, azonban a honlapkészítés csak egyszeri költséggel jár.
Természetesen arra is kínálunk megoldást, ha Ön velünk szeretné a honlapjának a frissítéseit, módosításait, híreit, cikkeit, fotóit elkészítettni, akár rendszeresen, akár alkalmanként.

A kézműves honlapkészítés titka

A titok nyitja, hogy amit csak lehet, nem készen veszünk, vagy átalakítjuk. Elkészítjük a fotókat a honlapjára, szórólapjába, logókat tervezünk, szöveget írunk, hogy minél egyedibb tartalommal töltsük meg a honlapját.
A meglévő honlapját, logóját kibővítjük, újratervezzük, ahogy Ön szeretné.
Nagyon fontos a keresőoptimalizálás, és a keresőkben való megjelenés szempontjából, hogy ne másolt, hanem testre szabott, specifikus tartalommal rendelkezzen a honlapja.
Folyamatosan kommunikálunk, de csak a szükséges mértékben, szakmai kérdésekkel nem untatjuk, de abban Ön dönt, hogy melyik fotót használjuk a termékével kapcsolatban a honlapon.

Mennyit ér majd az Ön honlapja?

Amikor Ön eldönti, hogy megjelenik az interneten, honlapot készíttet, közösségi média marketingre áldoz, akkor ezt azért teszi, mert közvetlenül, vagy közvetve nyereséget, hasznot remél.
Ön a saját idejével kiválthat költségesebb megoldásokat, például megírhatja a szöveget a szövegíró helyett, de azonnal felmerül a kérdés, hosszú távon gondolkozva ez meg fogja érni?
Nincs két egyforma honlapkészítési igény, nincs két egyforma ár, nincs két egyforma megtérülés. Így a pontos áraink az Ön igényeitől függően változnak. Várható induló költségek: mikro honlap, landoló oldal 50.000 Ft-tól, céges bemutatkozó honlap 160.000 Ft-tól, többnyelvű céges website 270.000 Ft-tól elérhető.
Fontos! Csak olyan funkciókra költsön, amelyek hasznosak Önnek, az ügyfeleinek, és nem teszik feleslegesen bonyolulttá, nehezen használhatóvá a honlapját!